Labels

18 октября 2013 г.

СП: шестой разворот альбома


Отже, мій останній розворот. На ньому не буде нічого нового для вас. Єдине, на чому я зупиню вашу увагу - це фон і кишеньки для останньої сторінки. 





Отже, для фону останнього розвороту ми будемо використовувати залишки від листів 30х30, які ми вже використали. Зараз вони у вас приблизно 10,5х30,5см. Обираємо 7 самих улюблених дизайнів і з кожного дизайну нарізаємо по 2 смужки 20х4,2см. 



Тепер всі ці смужки на крапельку клею приклеюємо до акварельного паперу (20,5см х 29,5 см) та прошиваємо. Як завжди - простою строчкою по периметру та зигзагом по смужкам.



На першій сторінці розвороту у мене фотки з палкими танцями ) На ній використала все те, що ви вже вмієте: дві розкладки, одна закривається анкером, друга на шнурок+брадс. З декором так само все по старому ))





















Ось така сторіночка вийшла:


На останній сторінці альбому я вирішила зробити дві кишеньки для дисків (фото та відео) та використати всього одне завершальне фото. Кишеньки вирішила робити з плівки та прикрасити дирокольним мереживом. Отже, вирізаю з плівки два клаптики шириною по 15см, а висотою 10,5 та 8см. На них приклеюємо спочатку декор:



Потім пришиваємо верхню кишеньку:


А вже в кінці нижню:


Примірочка:


Далі справа декору і все готово ))










Ось і остання сторіночка )))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

 

Группа вКонтакте

Постоянные читатели

Facebook

Статистика